Bergvärme

(vi installerar naturligtvis även Luft/vatten, samt ytjordsvärmepumpar)

                                                                                                                            

Vi jobbar med totalentreprenad. Det innebär att du som kund har en kontakt som ansvarar för allt. Tryggt, enkelt och bekvämt.

Till att börja med får du en kostnadsfri besparingskalkyl, rätt dimensionering av energibrunn och värmepump och en fast offert där allt från borrning till driftsatt anläggning ingår.

Högsta kompetens och säkerhet är vårt fokus. Därför är vi certifierade av
SVEP och vår brunnsborrare: NIBU Borr är ansluten till: GEOTEC .
Vi har länge arbetat främst med
NIBE värmepumpar, och anser oss därför vara mycket kompetenta på dessa.


Varför bergvärme?


Bergvärme är driftsäkert, ekonomiskt och miljövänligt. En rätt installerad bergvärmeanläggning kräver nästan inget engagemang från din sida. Värme och varmvatten finns där när du behöver det tack vare optimal teknik.

70% lägre uppvärmningskostnader.
Om du värmer ditt hus med olja eller elpanna idag kommer du att sänka dina uppvärmningskostnader med ca 70% om du konverterar till bergvärme istället. Det innebär att du får en avsevärt förbättrad vardagsekonomi redan från första dagen, även om du lånar till din investering. Bergvärme är en lönsam investering som i allmänhet betalat sig i sin helhet på 5-7 år för en normalvilla. Ju högre energiförbrukning du har idag desto mer pengar får du över till annat och desto snabbare betalar sig investeringen.

 

Blankett för anmälan av värmepump